Tuscan Stew
Firepot
Levering 2-3 Werkdagen
Thuislevering
Laat uw artikelen afleveren bij u thuis
Deze zachte stoofpot smaakt alsof hij rechtstreeks uit de keuken van een Italiaanse nonna komt. Het is gebaseerd op Ribollita, een hartig gerecht dat populair is bij de traditionele Toscaanse boerengemeenschappen. Verwarmende smaken worden gecombineerd in een langzaam gekookte saus met cannellinibonen, veel cavolo nero en zuurdesembrood van Dorset om de sappen op te nemen. Het is eiwitrijk, zit boordevol vezels en is lekker na een lange dag. Een van onze favorieten uit de Firepot-keuken, deze veganistische stoofpot zal vleeseters doen beseffen wat ze missen.
Ingrediënten en allergenen
Cannellinibonen (21%), Cavolo Nero (21%), tomaten, zuurdesembrood (13%), aardappelen, selderij, prei, wortelen, olijfolie, peterselie, zout, knoflook.
Allergenen: Tarwe, Selderij.
Meer informatie
Gewicht: 120g (normaal) / 180g (extra groot)
Calorieën: 465kcal (normaal) / 700kcal (extra groot)
Waterverbruik: 400ml (normaal) / 520ml (extra large)
Voedingswaarde
Per 100 g | Regular (120g) | Extra Large (180g) | |
---|---|---|---|
Energie (kcal) | 388 | 465 | 700 |
Vet | 11.7g | 14g | 21g |
waarvan verzadigd | 1.7g | 2g | 3g |
Koolhydraten | 50g | 60g | 90g |
waarvan suikers | 7.7g | 9.2g | 13.8g |
Vezels | 11.7g | 14g | 21g |
Eiwit | 15g | 18g | 27g |
Zout | 2.5g | 3g | 4.5g |
Voeding | Vegan, Lactose Vrij |
---|