Fillo Elite Ultralight Backpacking Pillow

Nemo

Levering 2-3 Werkdagen
€ 69,99

Het bekroonde Fillo Elite rugzakkussen brengt een slim ontwerp naar een vaak over het hoofd gezien onderdeel van de uitrusting: het nederige kampkussen. Fillo Elite is de ultralichte versie van onze bekroonde Fillo. Met een fractie van het gewicht (minder dan 3 oz) en ingepakt formaat, biedt het nog steeds een indrukwekkende hoogte en kussen ondanks zijn etherische gewicht.

We besloten een slim ontwerp en luxe aandacht te besteden aan een vaak over het hoofd gezien onderdeel van de uitrusting, het rugzakkussen, dat essentieel is voor een comfortabele nachtrust. We hebben de Fillo™ Elite ontworpen met een laag 100% post-consumer gerecyclede Primaloft® isolatie, gecombineerd met een 3" I-beam luchtcel en een ultrazachte jersey hoes. Het resultaat is een kussen dat je hoofd goed wiegt, maar toch zo klein is als een Kefir limoen.

En hoewel de Fillo Elite geweldig is voor backpacken, is hij net zo geschikt voor andere avonturen. Je kunt het meenemen in het vliegtuig of op een lange reis, het gebruiken als dagelijkse lendensteun of het in je zak bewaren voor een noodslaapje.

SpecsFillo Elite
Minimum Weight80 g
Packed Size10 x 8 cm dia
Fill TypePrimaLoft®
Thickness7,6 cm
Dimensions39 x 27 x 8 cm
Stuff SackInternal stuff sack
InsulationPrimaLoft®

Kies uw kleur

Blue Flame
Midnight Gray
Sapphire Stripe

Kies uw maat

N/A
N/A
N/A
N/A

Kies uw aantal

Kies uw leveringsmethode

Thuislevering

Laat uw artikelen afleveren bij u thuis